آخرین اخبار : 

طرز تهیه مرغ سوخاری

طرز تهیه مرغ سوخاری kfc

طرز تهیه مرغ سوخاری kfc یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزس که خیلی راحت و سریع آماده میشه. این رسپی بی نظیر مرغ کنتاکی در منزل  رو حتما امتحان کنید و از طعم ، بافت و تردی این غذا لذت ببرید.

ایندستور تهیه مرغ سوخاری کنتاکی  خیلی شبیه مرغ کنتاکی KFC ارجینال هست، میشه گفت خوده خودشه، نه اون نوع کریسپیش و کرانچیش.

توجه داشته باشین که تو این دستور پخت حتما باید از پودر پیاز ، پودر سیر استفاده کنید در غیر این صورت مشابه مرغ کنتاکی KFC نمیشه.

 

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری kfc

تیکه های مرغ با پوست ۱  کیلو / تخم مرغ ۲ عدد / شیر۶ قاشق غذا خوری / پودر سیر۳  قشق چای خوری / پودر پیاز ۵  قاشق چای خوری / پودر فلفل دلمه ای یا همون پاپریکا  ۲  قاشق چای خوری / پودر فلفل سیاه یا سفید ۱/۲  قاشق چایخوری / پودر فلفل قرمز تند ۱  قاشق چایخوری  ( میتونید کم یا بیشتر کنید بستگی به میل شما داره ) / آرد سوخاری ۶  قاشق غذا خوری / آرد معمولی ۱/۵  پیمانه / جو پرک خورد شده۶  قاشق غذا خوری / روغن  برای سرخ کردن / نمک به مقدار کافی

مواد لازم برای مارینه کردن

آب لیمو ۲  قاشق چای خوری / ففل قرمز۱  قاشق چای خوری / فلفل سیاه یا سفید  ۱  قاشق چای خوری / نمک به مقدار کافی

آماده کردن مرغ ها برای پخت

مرغ رو وقتی که  شستیم میذاریم آبش گرفته بشه. بعد  با  آب لیمو، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک مخلوط میکنیم تا مارینه بشه و میزاریم ۱ تا ۲ ساعت توی مواد بمونه.

تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط میکنیم.

مرغ سوخاری
مرغ سوخاری

طرز تهیه آرد سوخاری: اگه از جو پرک ایرانی استفاده میکنید یه کوچولو خوردش کنید تاکید میکنم که آردش نکنید یه کوچولو فقط خوردترش کنید. تمام مواد خشک مثل ، آرد ، جو پرک، فلفل قرمز، سیاه، آرد سوخاری ( یادتون باشه که آرد سوخاری تون خیلی ریز و پودرشده  نباشه مثل آرد ) نمک ، پودر پیاز و پودر سیر، پودر فلفل دلمه ای یا همون پاپریکا، رو با هم مخلوط می کنیم.

مرغی که ۱ تا ۲ ساعت مارینه شده رو فرو میکنیم تو مخلوط آردی که درست کردیم و خوب همه قسمت های مرغ رو تو آرد غلت میدیم بعد تکون میدیم که یه مقدار از آرد اضافی بریزه و بلافاصله تو مخلوط شیر و تخم مرغ فرو میکنیم و دوباره برمیگردونیم تو مخلوط آرد و خوب میزاریم مرغ ها به آرد آغشته بشن.

روش سرخ کردن مرغ کنتاکی

ارتفاع روغن تو ماهیتابه یا قابلمه باید ۳ سانتیمتر باشه  تا وقتی مرغ رو میزاریم تو روغن مرغ غوطه ور بشه. از قابلمه کوچیک اگر به جای ماهی تابه استفاده کنید خیلی بهتره. این قسمت خیلی مهمه روغن را خیلی داغ می کنیم. 2 یا 3 تکه از مرغ رو میندازم توی روغن داغ .شعله اجاق گاز رو کم میکنیم ومرغ رو به مدت ۱۵ دقیقه تا ۱۸ دقیقه میزاریم تا بپزه. خوبمرغ سوخاری kfc شما آمادست. این دستور عمل پخت بهترین روش طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی با طعم فوق العاده لذیذ و خوشمزس.

طرز تهیه مرغ سوخاری در فر

طرز تهیه یه مرغ سوخاری خوشمزه و راحت توی فر رو براتون میزارم تا  علاوه بر بی روغن بودن  و سالم بودنش طعم جدیدی هم تجربه کنید. در واقع این دستورپخت  طرز تهیه فیله مرغ سوخاری هم هست. امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری بدون روغن

1 عدد سینه مرغ بدون استخوان / 3 قاشق غداخوری ماست کاملا چکیده / 1 بسته چیپس سیب زمینی طعم دار / 1 قاشق مربا خوری سرخالی پودر آویشن / کمی نمک

مراحل تهیه مرغ سوخاری در فر

ابتدا سینه مرغ رو خورد کرده و همه تکه ها رو به نمک و پودر آویشن آغشته میکنیم.حالا ماست رو داخل کاسه مرغ میریزیم و با مرغ مخلوط میکنیم تا همه قسمت های مرغ به ماست آغشته بشه.چیپس سیب زمینی رو تو یه کیسه میریزیم و با وردنه یا گوشت کوب خوب خورد و ریزش میکنیم.

حالا مرغ هایی که ماستی هستن رو دونه دونه توی چیپس خورد شده میذاریم و می غلطونیم طوری که چیپس ها کاملا به همه سطوح مرغ بچسبن. بعد مرغ هارو روی یه کاغذ روغنی میچینیم. مرغ هاروتو قفسه وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده میذارم و حدود 20 دقیقه باشعله پایین و 10 دقیقه با شعله بالا حرارت میدیم تا مرغ ها پخته و حسابی ترد بشن.

طرز تهیه سس مرغ سوخاری

طرز تهیه سس مرغ سوخاری سس بوفالو یکی از خوش طعم ترین سس ها برای مرغ کبابی و سوخاری است . سس بوفالو بسیار خوشمزه است و یکی از بهترین و عالی ترین طعم دهنده ها برای بال و کتف کبابی است .

مرغ سوخاری
مرغ سوخاری

مواد لازم سس مرغ سوخاری

کره 6 قاشق غذاخوری / سیر خرد شده 1حبه / سس قرمز تند  1/3 پیمانه / پودر چیلی  1/2  قاشق چایخوری / پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری / شکر 3/4 قاشق چایخوری

برای تهیه این سس مرغ سوخاری،  کره نرم شده را با سیر خرد شده مخلوط نمایید و با روش بن ماری کره و سیر را کاملا ذوب کنید. سس تند را به کره آب شده اضافه کنید و با ویسک دستی هم بزنید. ادویه ها ، شکر و کمی نمک نیز اضافه نمایید. مایه سس را با ویسک دستی با سرعت و قدرت هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود. سس بوفالو تند است اما اگر می خواهید کمی ملایم تر شود نصف مقدار سس را سس کچاپ و نصف دیگر را سس تند بریزید و مقداری فلفل سیاه اضافه نمایید

نوشته طرز تهیه مرغ سوخاری اولین بار در مجله خبری اسلان. پدیدار شد.

Source: Bebinak

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *